Pintaremontilla asunnosta saa juuri sellaisen kuin haluaa

23.10.2021 | Kokemuksia

“Näin joustavaa ja nopeaa pintaremonttia ei muut pystyneet edes tarjoamaan”

Ostettaessa käytettyä omakotitaloa, eivät kaikki sisustusratkaisut aina ole ostajan mieleen. Jos kuitenkin sijainti ja tekniset ratkaisut miellyttävät, voi pinnat laittaa suht nopeasti ja edullisesti omaan makuunsa sopiviksi. Näin päätti Matti Mäkinen ostettuaan omakotitalon Jyväskylän pohjoispuolelta, Tikkakoskelta keväällä 2021. Mäkinen päätti teetättää pintaremontin ammattilaisella, koska aikaa remontille oli vain yksi viikko.

“Remontti Jones tuli somessa vastaan ja nimi jäi mieleen, päätin sitten ottaa yhteyttä”, kertoo Mäkinen projektin alkumetreistä. Muutaman kilpailevan tarjouksenkin saaneena hän päätyi valitsemaan Remontti Jonesin. “Kukaan muu ei pystynyt vastaamaan meidän aikatauluhaasteeseen.” 

Kyseessä olevan omakotitalon pintaremontti sisälsi olohuoneen, kaksi makuuhuonetta ja vessan seinien tapetin poiston, pohjatyöt ja maalauksen, sekä takan pinnoituksen. Nopealla pintaremontilla Mäkiset saivat vain 10 vuotta vanhasta omakotitalosta juuri sellaisen kuin halusivat. Seinät maalattiin omien mieltymysten mukaisiksi ja loppusilauksen remontille antoi takan pinnoitus kalkkilaastilla.

Pintaremontin aikataulu ja laatu vakuuttivat

Remontti Jones toteutti koko pintaremontin nopeasti, mutta hyvin. Mäkinen arvostaa laatua työn jäljessä, myös aikatauluissa pysyminen ja kommunikointi nousivat esiin remontin kulkua muistellessa. Kommunikointi oli sujuvaa ja helppoa: “Whatsappin välityksellä pystyttiin juttelemaan, hyvin myönteinen kuva jäi yrittäjästä” Mäkinen summaa.

Tiukasta aikataulusta johtuen kustannukset nousivat hieman, mutta se mahdollisti nopean muuttamisen remontoituun asuntoon. Puoli vuotta remontin valmistumisen jälkeen Mäkinen on hyvin tyytyväinen työn jälkeen. Hinta ja laatu kulkivat Mäkisen mielestä käsi kädessä Remontti Jonesin toiminnassa:

“Laadukasta työtä ja sitä mitä sovittiin, erityisesti käsin tehty pintakuvio yhdessä seinässä on jäänyt mieleen erityisen hyvin toteutettuna.”