Kylpyhuoneremontti

Unelmien kylpyhuoneremontti Jyväskylässä

Uudistamme kylpyhuoneesi uniikiksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Toteutamme kylpyhuoneremontin juuri makusi mukaan, kun haluat jotakin tavallisuudesta poikkeavaa ja pientä luksusta kylpytiloihin.

Kylpyhuoneremontit yksilöllisestä suunnittelusta timanttiseen toteutukseen

Yksilöllisen kylpyhuoneen toteutus alkaa huolellisesta suunnittelusta. Autamme kylpyhuoneen suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa, sekä teemme yhteistyötä alueen osaavimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti miellyttävä ja käytännöllinen.

Kylpyhuoneremontissa olemme syvimmällä osaamisalueellamme haastavammista, tarkkuutta vaativista toteutuksissa, joissa lopputulos on mykistävän näyttävä.

Kylpyhuoneremontin ei tarvitse kuitenkaan olla lottovoittajan budjetilla – jo pienillä yksityiskohdilla saadaan arkiseenkin kylpyhuoneeseen ripaus luksusta.

Saanko auttaa kylpyhuone­remontissanne?

Annan mielelläni ajatuksia kylpyhuoneesi remontoinnista! Ota yhteyttä tai pyydä tarjous kylpyhuoneesi remontoinnista.

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Hartsipinnoite kylpyhuoneeseen

Hartsipinnoite on toimiva ja näyttävä materiaali kylpyhuoneeseen, niin remontoidessa kuin uutta tehtäessä.

Hartsipinnoitteella saadaan märkätiloihin kaunis, saumaton pinta, joka kestää hyvin kulutusta ja kemikaaleja.

Hartsipinnoite soveltuu myös kylpyhuoneen vanhan laattapinnan päälle laitettavaksi, mikäli voidaan olla varma nykyisen ratkaisun teknisestä toimivuudesta.

Hartsipinnoitteella voidaan muuttaa nopeasti muuten teknisesti toimivan ja terveen kylpyhuoneen ulkonäköä, mutta vanhentuneen tai kosteusvaurioisen kylpyhuoneen uudistamiseen vaaditaan täydellinen kylpyhuoneremontti, jotta vesieristekerroksen toimivuus ja rakenteiden terveellisyys voidaan taata.

Lue lisää hartsipinnoitteesta

Kylpyhuoneremontti alkaen 136 € / kk

Maksa kodin kylpyhuoneremontti kätevästi osissa.

Meiltä saat remontit joustavalla rahoituksella. Valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen summa, jolla haluat lyhentää rahoitusta. Rahoituksen tarjoaa OP-pankki.

Ideoita kylpyhuoneremonttiin toteuttamistamme kohteista

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuoneesi remontoinnista – otamme tarjouspyyntösi jälkeen teihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella oikeat ja tarpeisiinne sopivat toteutustavat.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.