Saunaremontti

Uudistamme saunasi sen ansaitsemaan loistoon

Uudistamme saunasi tunnelmalliseksi kodin pysähtymispisteeksi. Toteutamme saunaremontin juuri makusi mukaan, kun haluat jotakin tavallisuudesta poikkeavaa ja pientä luksusta saunaan.

Onnistunut saunaremontti yksilöllisestä suunnittelusta timanttiseen toteutukseen

Saunalla ja saunomisella on pitkät perinteet syvällä suomalaisuuden juurissa – saunaan liittyy paljon uskomuksia, tunteita ja muistoja, ja on sillä tutkittu olevan paljon suotuisia vaikutuksia terveyteenkin.

Meidän näkökulmasta onkin kunnia päästä remontoimaan saunatiloja – meille kyseessä ei ole vain yksi huone muiden joukossa, vaan pala aidointa historiaamme.

Saunan remontointi kauttamme on vaivatonta, sillä autamme saunan suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti toiveet täyttävä ja miellyttävä paikka taas vuosikymmeniksi eteenpäin.

Saunaremontissa olemme syvimmällä osaamisalueellamme haastavammista, tarkkuutta vaativista toteutuksissa, joissa lopputulos on mykistävän näyttävä.

Saunaremontin toteutus ei tarvitse kuitenkaan olla lottovoittajan budjetilla – jo pienillä yksityiskohdilla saadaan piedemmälläkin budjetilla toteutettuun saunaan ripaus luksusta.

Saanko auttaa sauna­remontissanne?

Annan mielelläni ajatuksia saunasi remontoinnista! Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Saunaremontti kylpyhuoneremontin yhteydessä

Useimmiten saunaremontti tehdään yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa, jotta kokonaisuus voidaan miettiä ilman rajoitteita toimivammaksi.

Jos sauna- ja kylpyhuoneremontti tehdään yhdessä, voidaan tilaa jakaa uudelleen palvelemaan paremmin nykyistä käyttötarvetta – tällöin voidaan mm.  lisätä avaruutta tuovia lasiseinäratkaisuja, eikä tarvitse tyytyä vain paneeleiden ja lauteiden vaihtamiseen.

Lue lisää kylpyhuoneremontista

Saunaremontti alkaen 136 € / kk

Maksa saunaremontti kätevästi osissa.

Meiltä saat remontit joustavalla rahoituksella. Valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen summa, jolla haluat lyhentää rahoitusta. Rahoituksen tarjoaa OP-pankki.

Ideoita saunaremonttiin toteuttamistamme kohteista

Pyydä tarjous saunan remontoinnista

Pyydä meiltä tarjous saunasi remontoinnista – otamme tarjouspyyntösi jälkeen teihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella oikeat ja tarpeisiinne sopivat toteutustavat.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.