Kalkkipinnoite ja kalkkimaali

Kalkkipinnoite on hengittävä ja korkealaatuinen pinnoitemateriaali kuiviin tiloihin sekä sisä- ja ulkotilojen seinäpinnoille.

Kalkkipinnoite on hengittävä pinta- ja pinnoitemateriaali

Korkealaatuinen kalkkipinnoite soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Kalkkia on käytetty pinta- ja pinnoitemateriaalina rakentamisessa ja vuosotuhansien ajan sen hengittävyyden, kestävyyden ja pitkäikäisyyden vuoksi.

Kalkkipinnoitteen hengittävyys, ekologisuus ja huonelämpötilaa tasaavan ominaisuudet edistävät omalta osaltaan kodin tervettä huoneilmaa.

Kalkkipinnoitteella näyttäviä ratkaisuja tehosteseiniin

Kalkkimaaleilla sekä kalkkipinnoitteilla voidaan luoda uniikkeja toteutuksia, jotka sopivat niin perinteiseen tyyliin kuin modernimpaan makuun.

Kalkkipinnoitteet soveltuvat eläväkuvioisen pintansa vuoksi parhaiten seinä- ja kattopinnoille. Pinnan kuviointi ja sen voimakkuus määräytyvät valitun tuotteen ja asennustavan mukaan.

Saanko kertoa lisää kalkkipinnoitteen mahdollisuuksista?

Keskustelen mielelläni eri sisustuspinnoitteiden soveltuvuudesta ja annan tarjouksen kohteesi toteutuksesta.

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Belle Arti -kalkkipinnoitteet

Käyttämämme Belle Artin kalkkituotteet voidaan suojata erilaisilla suoja-aineilla likaa ja kosteutta vastaan.

Kalkkituotteita ei kuitenkaan suositella esimerkiksi keittiön välitilaan, sillä suoja-ainekaan ei suojaa kalkkituotteita riittävästi rasvaista likaa tai esimerkiksi öljyä vastaan.

Kalkkituotteet ovat hengittäviä ja läpäisevät vesihöyryä, jolloin pinnan alla oleva mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan. Kalkkipinnoitteet kestävätkin siis loistavasti kosteuden ja lämpötilojen vaihteluita.

Ekologinen kalkkipinnoite

Kalkin luonnollisesti korkea pH ei tarjoa kasvualustaa esimerkiksi homeelle tai bakteereille. Antistaattisena materiaalina kalkki ei vedä puoleensa likaa tai pölyä.

Belle Artin kalkkituotteet ovat 95 % luonnonmukaista italialaista alkuperää. Vastuullisesti valmistetuilla kalkkituotteilla on sisäilmasertifikaatti A+.

Pyydä tarjous kalkkipinnoituksesta

Pyydä meiltä tarjous kalkkipinnoituksesta tai kalkkimaalauksesta joko soittamalla, laittamalla viestiä tai oheisella lomakkeella.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.