Rakkaudesta remontointiin

Olemme se tekijä, jonka puoleen käännytään, kun projektilta vaaditaan hieman enemmän – silloin, kun laadusta ei tingitä eikä keskinkertaisuus ole vaihtoehto.

Innostumme, kun saamme tehdä näyttäviä sisäremontoinnin toteutuksia

Tarjoamme monipuolisesti sisäremontoinnin palveluita, joissa pääpainomme on tuoda remonttiin sitä jotakin – sitä jotakin, millä tavanomaisesta tehdään näyttävämpi ja mielenkiintoisempi. Sitä jotakin, millä talosta tai asunnostat tehdään koti.

Suunnittelemme kokonaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti halutunlainen – käännymme tarvittaessa sisustussuunnittelijan puoleen, jos ratkaisuille kaivataan kipeasti uutta näkökulmaa.

Erikoisuutena voisimme mainota vahvan osaamisemme sisustuspinnoitteisiin, harsipinnoitteeseen ja kalkkipinnoitteeseen. Näiden avulla voimme tuoda vahvasti yksilöllisiä ja näyttäviä elementtejä sisustukseen niin kylpyhuoneremontissa kuin keittiöremontissakin. On hartsipinnoitteella tullut tehtyä jokunen näyttävä tehosteseinä myös saunaankin.

Yrityksemme arvoja ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja avoimuus – käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että haluamme innostuksemme laadukkaaseen kädenjälkeen näkyvän myös asiakkaillemme ja oikeasti vastata siitä, mitä teemme.

Toimimme koko Keski-Suomen alueella. Pääpainopisteinä ovat Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Äänekoski, Petäjävesi ja Keuruu – toimimme laajemmallakin alueella sopimuksen mukaan!

Avaimet käteen -remontti alkaen 136 € / kk

Maksa kodin remontti kätevästi osissa.

Meiltä saat remontit joustavalla rahoituksella. Valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen summa, jolla haluat lyhentää rahoitusta. Rahoituksen tarjoaa OP-pankki.

Pyydä tarjous kodin remontoinnista

Pyydä meiltä tarjous kotisi remontoinnista – otamme tarjouspyyntösi jälkeen teihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella oikeat ja tarpeisiinne sopivat toteutustavat.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.