Sisustus- ja huoneistoremontti

Teemme laatoitustyöt, efektiseinät sekä kokonaisvaltaiset huoneistoremontit tarkkuudella sekä asiaan kuuluvalla nopeudella, jotta asumisenne häiriintyisi mahdollisimman vähän.

Laaja osaamisemme remontoinnissa ja vahva visuaalinen näkemys antavat varman pohjan onnistuneelle sisustusremontille 

Toteutamme yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa tai suoraan asiakkaan suunnitelmista täydelliset huoneisto- ja sisustusremontit – samalla palolla tekemiseen ja tarkkaan työnjälkeen kuin muutkin työmme.

Laajemmissa huoneistoremonteissa saamme hyödynnettyä ja yhdisteltyä osaamisalueitamme, joten meille ei ole ongelma, vaikka keittiöremontin yhteydessä tulisi laatoittaa koko keittiön lattia, pinnoittaa välitila näyttävällä kalkkipinnoitteella, luoda hartsipinnoitteella näyttävä tehosteseinä sekä muuttaa samalla huonejakoa purkamalla ja tekemällä uusia väliseiniä.

Suunnitellaanko yhdessä remonttianne?

Annan mielelläni ajatuksia remontoinnin ratkaisuista sekä toteutustavoista. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Kalkkipinnoitteella näyttäviä tehosteseiniä

Kalkkipinnoite on hengittävä ja korkealaatuinen pinnoitemateriaali, jolla saadaan toteutettua näyttäviä, eläväpintaisia tehosteiseiniä.

Lue lisää kalkkipinnoitteesta

Ideoita remontoiniin toteuttamistamme kohteista

Pyydä tarjous remontista tai kysy ideoita

Pyydä meiltä tarjous kotisi remontointitarpeesta – otamme tarjouspyyntösi jälkeen teihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella oikeat ja tarpeisiinne sopivat toteutustavat.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.