Hartsipinnoitus

Hartsilla voidaan luoda tyylikkäitä ja yksilöllisiä pinnoiteratkaisuja sisä-ja ulkotilojen seinä- ja lattiapinnoille, sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin.

Hartsipinnoite on saumaton ja helppohoitoinen materiaali

Hartsipinnoite muodostaa kestävän, likaa ja vettä hylkivän yksilöllisen pinnan. 

Siivous helpottuu, kun pintaan ei jää ylimääräisiä, likaa kerääviä saumoja. Voit pestä hartsipinnan tavallisella miedolla puhdistusaineella tai vaikka höyrypesurilla.

Likaa ja rasvaa hylkivä hartsipinnoite on loistava valinta kylpyhuoneen pintoihin, keittiön tasojen tai seinien pinnoitteeksi tai kodin lattiaksi.

Hartsipinnoite on sisustussuunnittelijoiden suosikki, eikä suotta

Harstipinnoitte taipuu moneen makuun – pintaan saadaan elävyyttä juuri toiveesi mukaan ja sen saa juuri haluamassasi värissä. 

Hartsipinnoitteesta tekevät mielenkiintoisen sen uniikki, elävä pinta ja sen lähes rajattomat soveltamismahdollisuudet sisustuksessa, josta syystä se onkin saavuttanut jo suuren suosion sisustussuunnittelijoiden keskuudessa.

Saanko kertoa lisää hartsipinnoitteen mahdollisuuksista?

Keskustelen mielelläni hartsipinnoitteen soveltuvuudesta ja annan tarjouksen kohteesi toteutuksesta.

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Hartsipinnoite kylpyhuoneeseen

Hartsipinnoite on toimiva ja näyttävä materiaali kylpyhuoneeseen, niin remontoidessa kuin uutta tehtäessä.

Hartsipinnoitteella saadaan märkätiloihin kaunis, saumaton pinta, joka kestää hyvin kulutusta ja kemikaaleja.

Hartsipinnoite soveltuu myös kylpyhuoneen vanhan laattapinnan päälle laitettavaksi, mikäli voidaan olla varma nykyisen ratkaisun teknisestä toimivuudesta.

Hartsipinnoitteella voidaan muuttaa nopeasti muuten teknisesti toimivan ja terveen kylpyhuoneen ulkonäköä, mutta vanhentuneen tai kosteusvaurioisen kylpyhuoneen uudistamiseen vaaditaan täydellinen kylpyhuoneremontti, jotta vesieristekerroksen toimivuus ja rakenteiden terveellisyys voidaan taata.

Autamme mielellämme valitsemaan oikean ratkaisun kylpyhuoneen remontointiin. Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

Märkätiloihin suosittelemme esimerkiksi Belle Arti:n Rustico-hartsipinnoitetta, joka on pinnaltaan kevyesti rouhea ja rustiikkinen. Pintaa voidaan lisäksi elävöittää esimerkiksi sävytetyllä hartsigeelillä tai erilaisilla kimalteilla.

Pinnan lopullinen kiiltoaste määräytyy suoja-aineen mukaan ollen puolihimmeä, himmeä tai puolikiiltävä.

Hartsipinnoituksen hinta – paljon hartsipinnoitus maksaa?

Hartsipinnoituksen hinta koostuu itse materiaalista ja työstä.

Työn merkitys on eläväpintaisessa hartsipinnoitteessa ensiarvoisen suuri – pinnoite tehdään käsityönä, joten lopullisessa pinnassa näkyy aina tekijänsä kädenjälki.

Hinntaltaan pinnoitus ei ole sen hintavampaa kuin laadukas laattapinta toteutuksineenkaan. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että hartsipinnoituksen neliöhinta alkaa noin 100 eurosta.

Lopulliseen toteutuksen hintaan vaikuttaa kohteesi haastavuus – näyttävämmät tehosteet ovat työläämpiä toteuttaa kun taas suuressa lattiapinta-alassa neliöön käytettävä aika on huomattavasti pienempi.

Olemme tehneet hartsipinnoituksia jo suuret määrät ja koulutamme itseämme lisää jatkuvasti. Tästä syystä voimme sanoa, että meillä asennuksen suorittaa aina hartsipinnoituksen ammattilaisen.

Pyydä tarjous hartsipinnoituksesta

Pyydä meiltä tarjous hartsipinnoituksesta joko soittamalla, laittamalla viestiä tai oheisella lomakkeella.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.