Keittöt ja kalusteasennus

Toimiva ja nykyaikainen keittiö on viihtyisän kodin sydän. Toteutamme keittiöt ja muut kalustukset suunnittelusta loppusiivoukseen saakka – samalla tarkkuudella, mitä vaalimme kaikessa työssämme.

Keittiöremontti – Uudista keittiösi vastaamaan nykyistä tarvettasi

Keittiö mielletään monesti kodin sydämeksi, eikä syyttä. Haluamme tuoda remontoimiimme keittiöihin ripauksen uniikkia otetta – niin, että uudistettu keittiö näyttää omistajaltaan. 

Autamme yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa luomaan tila- ja kalusteratkaisut niin, että lopputulokseen voit olla tyytyväinen vielä vuosienkin päästä – onhan kyseessä koko kodin sydän, keittiö.

Asennamme uuden keittiön ja teemme tarvittavat putki- ja sähkötyöt sekä siivoamme jälkemme – pidämme koko remontin ajan huolen siitä, että kaikki tehdään sovitusti ja asiakkaana tiedät varmasti, että asettamassasi budjetissa pysytään.

Suunnitellaanko toimiva kalustus?

Annan mielelläni ajatuksia toimivasta kalustuksesta, keittiöstä, vessasta tai kodinhoitohuoneesta! Ota yhteyttä tai pyydä tarjous.

Jonne Karttunen

Jonne Karttunen

Hartsipinnoitteella tyylikkyyttä keittiön välitilaan

Hartsipinnoite on helppohoitoinen ja näyttävä vaihtoehto keittiön välitilaan – se kestää hyvin rasvatahrat ja kovemmatkin kemikaalit eikä säikähdä kosteutta.

 

Laatoitettu lattia on varma valinta keittiöön

Keittiöremontin yhteydessä on hyvä katsoa koko tilaa uudella silmällä – remontin yhteydessä voidaan uudistaa muutakin kuin vain kalusteet.

Laattalattia keittiössä on loistava valinta, kun halutaan helppohoitoista ja näyttävää lattiaa, joka ei kosteutta ja likaa säikähdä.

Lue lisää sisustus- ja huoneistoremonteistamme

Keittiöremontti alkaen 136 € / kk

Maksa kodin remontit kätevästi osissa.

Meiltä saat remontit joustavalla rahoituksella. Valitse itsellesi sopiva maksuaika ja kuukausittainen summa, jolla haluat lyhentää rahoitusta. Rahoituksen tarjoaa OP-pankki.

Ideoita kodin kalusteisiin toteuttamistamme kohteista

Pyydä tarjous keittiön remontoinnista tai kalusteasennuksista

Pyydä meiltä tarjous kalusteasennuksista – otamme tarjouspyyntösi jälkeen teihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä suunnitella oikeat ja tarpeisiinne sopivat toteutustavat.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään eikä sido tilaukseen.